avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate pipaclub

Activitate pipaclub

da , am dat pe la anaf , si erau trei tute , s-au uitat pe hartii , nu mi-au zis nimic concret doar ca au trimis la primarie sa vada ce poate sa ma execute pe mine personal, la capitolul masina nu au zis nimic .cand i-am intrebat cam care este procedura , au zis ca ma executa pe firma , cum nu am nimic ma executa personal , eu le-am raspuns ca nu am nimic nu detin proprietati doar sotia o masina detinuta dinainte de casatorie, nu a fost niciodata pe numele meu , dupa asta s-au uitat lung si au zis ca nu au teoretic ce sa imi faca doar ca firma intra in insolventa , acuma va intreb pe dumneavoastra care este procedura in mare , ideea este ca vreau sa fiu linistit la capitolul dosare penale. restul o sa achit dar in cativa ani , mersi anticipat
Buna ziua, deranjez si eu cu o intrebare sau o situatie pe care nu stiu cum sa o duc la capat asa ca am nevoie de un sfat pertinent, situatia sta cam asa, am de dat la stat tva si impozit pe profit de 35000 lei firma nu are nimic ce sa fie executat ia eu ca si administrator la fel nu detin nimic pe numele meu , actele au fost depuse la zi la ei , situatia in acte este foarte clara , eu am incasat cu chitanta si nu am platit nimic la stat , ideea e ca intre timp aveam o masina care a fost vanduta pina sa imi vina ceva acasa , erau doar conturile poprite, masina e vanduta oricum pe un pret mic de 1000ron deoarece era intro stare foarte proasta , era amortizata adica trecuse 5 ani cand am vandut-o si motorul era stricat dearece nu i-am facut planul de service , intrebarea acuma este urmatoarea , pot exista repercusiuni asupra mea ca persoana fizica , adica sa raspund solidar (oricum nu am cu ce) sau repercursiuni penale asupra mea ca persoana fizica ?
oricum ar fi nu ma deranjeaza ca intru in faliment , nu am avut niciodata angajati , nu am datorii la furnizori, nu am asociati care sa se intoarca impotriva mea .

multumesc anticipat , astept un raspuns urgent , luni trebuie sa fiu la anaf sa dau cu subsebnatul .