avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianMt

Activitate AdrianMt

Răspuns la discuția Inmatriculare auto
Asta ar insemna sa ajung din nou la contractul de vanzare-cumparare. Am crezut ca se poate stipula totusi in procura si dreptul de a trece ulterior masina in propietatea mea, in Romania spre exemplu. Problema nu ar fi doar suma de 913 euro ci si asigurarea pe care va trebui sa o fac tot in Italia si ea deasemenea foarte scumpa. Daca se poate face totusi trecere in propiete pe aceasta cale, as fi bucuros sa ma anuntati. Multumesc din nou!
Buna ziua. Doresc sa achizitionez un autoturism din Italia si datorita pretului absurd al contractului de vanzare-cumparare, 913 euro pentru auto cu 250cp, am luat in calcul trecerea pe numele meu in baza unei procuri cu drepturi depline. Intrebarea mea este: odata ajuns in tara, pot deveni propietar? Doresc sa obtin si autorizatie provizorie de circulatie, numere rosii, si ulterior sa o inmatriculez. Vreau sa stiu daca toate acestea sunt posibile. Va multumesc anticipat!
Buna ziua. Doresc sa achizitionez un autoturism din Italia si datorita pretului absurd al contractului de vanzare-cumparare, 913 euro pentru auto cu 250cp, am luat in calcul trecerea pe numele meu in baza unei procuri cu drepturi depline. Intrebarea mea este: odata ajuns in tara, pot deveni propietar? Doresc sa obtin si autorizatie provizorie de circulatie, numere rosii, si ulterior sa o inmatriculez. Vreau sa stiu daca toate acestea sunt posibile. Va multumesc anticipat!