avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate madalinutzas

Activitate madalinutzas

Răspuns la discuția somatie de plata
va multumesc foarte mult pentru ajutor.va doresc o zi cat mai buna
Răspuns la discuția somatie de plata
ar fii mai bine daca as lua legatura cu fiema respectiva sa incerc sa platesc esalonat toata suma asta?ma gandesc ca oricum prin instanta nu prea am sanse de castig pentru ca totusi e vina mea ca s a ajuns aici.
o firma de furnizare servicii de tv tel si internet m au dat in judecata termenul a fost p 10 01 13 nu m am prezentat dar pe site ul judecatoriei am vazut sentinta cam asa:Admite cererea Somează debitoarea să plătească creditoarei suma de 925,82 lei reprezentand contravaloare servicii prestate şi suma de 1780,83 lei reprezentand penalităţi de întârziere, în termen de 30 de zile de la comunicare. Obligă debitoarea să plătească creditoarei suma de 42 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de cerere în anulare pentru debitoare în termen de 10 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 10.01.2013.as vrea sa va rog sa mi spuneti ce as mai putea face ca sa nu platesc penalizarile sau mai bine daca as mai putea sa mai negociez cu respectiva firma macar sa le platesc in mai multe transe nu de alta dar NU AM ACESTI BANI.in cazul in care nu platesc ce se poate intampla?astept cu disperare un raspuns.va multumesc anticipat.