avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate rodicaherghelegiu

Activitate rodicaherghelegiu

Răspuns la discuția pensia alimentara copil 5 ani
multumesc pt info. Nu ne-am putut intelege asupra pensiei de aceea am apelat la lege. Dupa cum am mai spus, el doreste sa dea 400-maxim 500 euro lunar ,suma care nu este in concordanta nici cu veniturile lui si nici cu nevoile copilului.
Răspuns la discuția pensia alimentara copil 5 ani
Multumesc pt raspuns , As mai adauga ceva. El doreste sa dea suma de 400 euro lunar copilului,motivand cheltuielile cu chiria ,traiul scump din acea tara precum si faptul ca aceasta suma ar acoperi toate cheltuielile necesare unui copil de aproape 5 ani, si ca o suma de 1300-1600 euro(aprox un sfert din salariu) ar fi prea mult pt un copil de varsta lui.Cand copilul va fi la el(in vacante) de asemenea se angajeaza sa suporte cheltuielile necesare.
Buna ziua,
fostul meu sot locuieste si lucreaza in strainatate avand un venit net de aprox 6500 euro lunar.Mentionez ca are o chirie lunara de aprox 1200 euro si 2 credite in valoare de 1000 euro lunar facute inainte de casatoria cu mine.Intrebarile mele sunt:1.se iau in considerare aceste cheltuieli in calcularea pensiei alimentare?
2.custodia mai poate fi comuna(conform noului cod civil) in conditiile in care locuieste departe(elvetia), are calatorii dese in interes de serviciu in toata lumea si nu poate fi fizic implicat in mod constant in cresterea si educarea copilului ?

Va multumesc anticipat.