avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate bogdancapac79

Activitate bogdancapac79

Răspuns la discuția Reparatii balcon
1 - Interventia a fost facuta acum 1 an
2 - In Craiova
Am solicitat proiectul la primarie, la consiliu, la institutul de proiectari - raspunsul a fost nefavorabil de la toti - arhiva din acea perioada a fost distrusa pastrandu-se doar priectele majore
Situatia ar fi urmatoarea:
- locuiesc la etajul 2 intr-un imobil P+2 stil bloc ( scara interioara si la fiecare nivel apartamente cu proprietari diferiti)
- imobilul a fost construit in 77
- la balconul de la etajul meu, din diverse motive ( financiare ), nu au fost ziditi si parapeti ( era turnata doar placa si stalpii de sustinere pana la tavan ), lucru pe care l-am facut eu in urma cu 1 an ( doar am zidit din boltari parapeti de protectie ( h=90 ) intre stalpii de sustinere, nemodificand structura fatadei sau volumetria balconului fata de primele 2 nivele
- vecinul de sub mine, unchiul sotiei mele, a facut reclamatie la ISC si la politia locala ca am construit fara autorizatie
- vreau sa intru in legalitate cu modificarile pe care le-am facut doar ca imi este imposibil:
- nu am planul tehnic al imobilului, l-am cerut la primarie ( pe baza autorizatiei de constructie ), l-am cautat la toate institutiile de proiectare din vremea respectiva si nu am reusit sa-l gasesc
- nu pot face alt proiect pentru ca nu am cadastru si intabulare ( trebuie facut la tot imobilul si vecinul nu vrea )
- am termen de la ISC pana la sfarsitul lunii februarie sa intru in legalitate altfel - amenda si demolare

Sunt recunoscator daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi !!