avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate Bearfighter

Activitate Bearfighter

mcum pot proceda daca politia a dezvaluit datele mele ( adrese.si poza de pasaport)unei persoane ce imi hartuieste sotia si nepoata cu poze obscene,anul trecut am depus plangere la politie si dupa aproximativ 40 de zile m-au chemat sa imi spuna ca ei nu pot face nimic sa ma adresez la biroul de combatere a criminalitatii informatice sau ceva de genul ..insa cum persoana respectiva a continuat sa faca acelasi lucruri am reusit prin metodele mele sa aflu identitatea acestuia si l-am amenintat. acum o saptama am constata ca adresele (3 ) unde am locuit datele personale ale mele ,ale parintilor mei inclusiv poza de pe pasaportul biometric( varianta color eu pe pasaport am poza alb negru)au fost puse de catre politie la dispozitia acelui bolnav ce se lauda ca are bani si relatii.Ma intereseza daca pot refuza sa dau declaratie la politie in dosarul unde ma reclamat el,si daca pot depune plangere impotriva politistilor care au pus la dispozitia lui datele mele.Ca probe in favoarea mea am pozele trimise de el mai multe inregistrari audio si screenshoturi cu mesajele lui de amenintare.VA MULTUMESC !