ok am inteles.CASCO nu am iar eu eram interesat cum si daca pot recupera oarecum prejudiciul adus fara ''plimbari'' prin instanta.tinand cont de faptul ca este iarna nu lucram iar costul reparatiilor se ridica la 1500lei nu ne mai ramane pentru avocati,plimbari la tribunal etc.
problema este ca acea constructie se afla in spatele blocului in care locuiesc iar parcarea este de f mult timp iar blocul este finalizat exterior iar pe acoperis nu sunt montate para zapezi
buna ziua am si eu o nelamurire.prin ce mijloace imi pot recupera niste bani pe care ii arunc in vant datorita faptului ca nimeni din localitatea mea nu curata acoperisurile de bloc de zapada.Acum cateva zile mi-a fost distrusa masina de zapada care a cazut de pe un bloc aflat inca in constructie bloc care apartine primariei.M-am dus la firma de asigurari iar ei nu acopera asemena daune.Singura cale care ar fi este sa dau primaria in judecata dar asta costa ffff mult (timp si bani)ceea ce nu prea ma ajuta cu nimic.tinannd cont de faptul ca este iarna si nu lucram.Deci imi puteti da o ideeie cum as putea sa recuperez ceva din bani pe care trebuie sa ii bag in masina pentru reparatii(circa 1500ron)