Buna ziua,
prin intermediul acestui forum vreau sa va cer un sfat , o parere,In noiembrie 2012 eu si familia mea ,in timpul unei calatorii am tranzitat Ungaria , unde am inpoptat la un motel pe autostrada.A doua zi cand ne-am trezit am constatat ca in camera lucrurile noastre erau intr-o cu totul alta ordine iar din geanta fiicei mele mele ii lipsea suma de 8400 euro.Mentionez fatul ca ne-am cazat in cursul serii dupa o calatorie obositoare ( veneam din Germania) si eram foarte obositi.Bineinteles ca am anuntat prin intermediul receptiei imediat politia care a facut cercetarile obisnuite . am dat declaratii la Politie.Vreau sa spun ca politia a sugerat tot timpul ca de fapt ei nu cred ca a existat vreu furt si ca noi am mintii.La sfasitul cercetariilor am solicitat un rand de copii cu formalitatile efectuate.Pe data de 11.01.2103 am primit in Romania ,o instiintare de la Parchetul local prin care eram instiintat ca ancheta penala a fost suspendata intrucat in baza probelor existente nu s-a putut stabili identitatea faptasului.Deasemenea in urma expertizei efectuate se spunea ca in incuietoarea usii au fost gasite resturi de metal ceea ce i-a dus catre concluzia ca s-a folosit o cheie falsa.
Banii care mi-au fost furati proveneau dintr-o vanzare facuta in Germania , in baza unui contract de vanzare- cumparare , act pe care l-am prezentat si autoritatilor maghiare , suma respectiva nefiind declarata la trecerea granitei Ungariei intrucat stiam ca pana in suma de 10000 euro nu este obligatoriu.
Intrebarea mea este : credeti ca in urma celor intamplate pot da motelul in judecata pentru a solicita daune pentru prejudiciul suferit in incinta motelului ?