avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate mihaillito

Activitate mihaillito

Răspuns la discuția Partaj apartament
Am fost la banca pt a verifica daca pot prelua creditul, este totul ok din acest punct de vedere. Eu credeam ca vom plati taxe in functie de valoarea sultei. E bine ca am lamurit acest aspect. Va multumesc pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Partaj apartament
Pai ne-am inteles foarte bine la divort. Ne intelegem si acum. Am stabilit sulta impreuna, de comun acord, insa banca ne cere un partaj notarial sau cu hotarare judecatoreasca, sau ma insel eu? M-am ametit de tot :)
Răspuns la discuția Partaj apartament
Mda, ne vor face inca o evalaure si probabil la aceea vom plati taxe notariale. multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția Partaj apartament
Aceasta sulta se taxeaza in vreun fel? Pt ca daca da o vom reduce cat se poate pt ca nu are rost sa platesc taxe mari. Sulta la care ne-am inteles ramane aceeasi oricum. Ei ne pot obliga la o anumita suma?
Am achizitionat in urma cu 3 ani prin programul prima casa un apartament impreuna cu sotia mea. Amandoi suntem proprietari, eu sunt debitor la credit iar ea codebitor. Am divortat in urma cu 2 luni.
Am impartit bunurile din casa.
De comun acord am hotarat sa imi ramana mie apartamentul si sa trecem creditul pe numele meu.
In ce conditii se poate face partajul acestuia si care sunt pasii de urmat? Pana acum am achitat ~7000 euro rate din care doar ~2000 reprezinta contravaloarea apartamentului restul fiind dobanzi si comisioane bancare.
Va multumesc pt raspunsuri.