avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate manole1973

Activitate manole1973

Răspuns la discuția somatie
multumesc pentru raspuns

multumesc pentru raspuns , dar as vrea sa va mai intreb cum sa procedez pentru ca executorul nu a luat legatura cu mine , eu i-am trimis un meil pe adresa care era scrisa in antentul somatiei si i-am comunicat ca nu am venituri si nici bunuri imobiliare sau mobile , dar nu am primit nici un raspuns , va reog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac in acest caz . va multumesc
somatia este trimisa de executor
Discuție somatie
va rog sa ma ajutati , am primit o somatie de executare silita pentru un credit pentru care am platit timp de 2 ani ratele dupa care nu am mai putut plati , creditul este facut in 2007 iar in 2010 am facut o reesalonare a creditului pentru ca nu mai puteam plati rata .dinniunie 2010 nu am mai platit iar acum mi-a venit somatie de executare silita . mentionez ca nu sunt angajata nu am nici un venit si nici bunuri imobiliare sa mobile , locuiesc in casa unei matusi iar toate bunurile suntval ei . creditul este facut doar cu buletinul fara coplatitor si fara garanti . va rog frumos sa imi spuneti ce se poate face in acest caz . va multumesc