avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate carla5025

Activitate carla5025

Va rog sa-mi comunicati daca pot plati din mana contributia la pensie pentru a intruni conditiile de pensionare anticiata partial
Sunt nascuta in martie 1958 si am o vechime in munca de 28 ani si 9 luni
Dezvoltatorul administraza cheltuielile datorat pt. utilitati parti comune
Daca dezvoltatorul este prop pe ap. nevandute el are cate un vot pt. fiecare ap?
Cate voturi are un proprietar care are mai multe apartamente. Va putea sa se opuna infiintarii asociatiei de proprietari daca detine 30% din apartamente si mai are in proprietate si 100% din spatiile cu alta destinatie decat cea de locuit(spatii destinate garajelor subterane si spatii de parcare supraterane) Este vorba despre un dezvoltator care nu a vandut toate ap. si nu ne lasa sa infiintam asociatia de proprietari pe motivul ca el are mai mult de 50%+1 din spatii in proprietate.
Va rog sa ma lamureasca cineva in urmatoarea probleme: Am deschis de la 1.01.2013 un cabinet de mediere. Nu sunt salariata . Cand am depus declaratia 220 mi s-a spus ca pot trece orice venit estimat (eu am trecut 200 lei, considerand ca nu voi realiza mare lucru la inceput)
Ce mai trebuie sa fac. Va rog sa-mi raspundeti deoarece este prima data cand vreau sa fac o activitate independenta si nu ma pricep
Discuție declaratia 600
va rog sa-mi spuneti daca am declarat inceperea activitatii unui birou de mediere la data de 1.0102013 trebuie sa depun si declaratia 600