avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate abalog

Activitate abalog

Răspuns la discuția Mutare functionar public
Numirea pe noul post s-a facut conf. art. 100, alin 1 din Legea 188.
Multumesc pentru raspunsuri. Probabil se va intampla. Si doar pentru ca asa vrea o anumita persoana. Mi se pare absurd sa nu pot avea nici un cuvant de spus.
S-a reorganizat institutia. S-a facut o noua organigrama. S-a format un compartiment nou in care am fost numita nu mutata. S-au primit toate avizele: de la ANFP, de la Prefectura, s-a votat in consiliul local. S-au facut numirile pe posturi. LA ce va referiti ca si act administrativ? La decizia de numire a mea?
multumesc, dar eu sunt speriata pentru ca mi s-a spus ca ar fi totusi posibila mutarea temporara pe o perioada de max. 6 luni intr-un an. Eu am citit in legea 188 ca mutarea se poate face pe un post vacant nu pe unul ocupat.
Cum spuneti, actiunea doamnei este comunista, dar mai se poate sti in ziua de azi.. De aceea vreau sa stiu cum sa ma apar la nevoie!
Postul acesta pe care il ocup acum imi da posibilitatea de a ma perfectiona.
ba da
Buna ziua,

Am o problema la care sper sa imi dati un sfat pentru a o rezolva. In urma modificarii organigramei in institutia in care lucrez, am fost numita intr-un alt compartiment. Sunt multumita de acest lucru. Nu acelasi lucru pot spune despre o alta persoana din compartimentul in care am lucrat anterior. Aceasta doreste sa ocupe postul pe care sunt eu, ea ramanand in vechiul compartiment. In acest moment, face presiuni pe unde poate pentru a obtine acest lucru. Cum pot sa ma apar si sa imi apar postul? Se poate face acest schimb pe care si-l doreste ea? Va rog sa ma ajutati!