avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate ramicielo

Activitate ramicielo

Răspuns la discuția Sesizare OPC?
Multumim, pentru amabilitate, sfaturi, vom tine cont cu siguranta de cele spuse.
Discuție Sesizare OPC?
Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ei(deoarece afara ploua), garantie valabila. La magazinul de la care i- am cumparat vanzatoarele m-au anuntat ca doar daca trimitem perechea de ghete la sef lor(probabil administratorul) , acesta fiind in alt oras(adica trebuie sa astept 3-4 zile), ca el sa constate acel defect si daca o sa -i schimbe sau nu, dar sa stiu ca nu sunt ghete impermeabile si de ce am umblat cu ele in ploaie(poate trebuia sa le tin in vitrina :))) Revenim la ceea ce a urmat: Am fost informat ca trebuia sa las la magazin ghetele, bonul si eu sa inchei cica"un proces verbal de predare primire". Ceea ce pentru mine era cam ciudat, cum adica sa las si ghete si bon acolo, si in schimb sa primesc o hartie A4. Asa ca am plecat de la magazin cu ghetele in brate cu gandul sa ajung la OPC. Cumparatorul chiar nu are nici un drept?ce e de facut?Sa depun o sesizare/plangere la OPC?sau sa stau sa astept "rezolvarea sefului de magazin" pana trece garantia? Va multumesc anticipat