avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate Ionica Porumbel

Activitate Ionica Porumbel

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hai să lămurim o confuzie! Acum 58 de ani nu se atribuia CNP. Sistemul de înregistrare CNP a fost introdus obligatoriu abia din anul 1978.
Din ce scrieți, „am ghicit” că atunci când i-a fost atribuit CNP-ul (probabil prin anii 90) cineva a confundat data nașterii cu data eliberării certificatului de naștere.
Din ce spuneți, pare că l-au internat într-un centru de îngrijiri paliative. Este în stadiu terminal?
Mulțumesc.
În ce dată trebuie emisă decizia de încetare a contractului de muncă pentru pensionare la limită de vârstă?
În ce dată pot încheia un contract de muncă pe perioadă determinată?
Nu este atât de simplu. Nu dai doar corijența. Să se intereseze la secretariatul liceului să vadă dacă trebuie să repete ultimul an de liceu. Și dacă are posibilitatea recunoașterii notelor și mediilor obținute anterior.
Absolvent de liceu este cel care promovează examenul de bacalaureat. Altfel, ai ca studii 12/13 clase fără diplomă de bac și nu ești absolvent de liceu.
Liftul dvs. s-ar putea să aibă și o altă poveste. Vă dau link-uri către o investiție mare la lifturi făcute de Primăria unui municipiu reședință de județ.
Cunosc personal situația și știu că lifturile chiar au fost schimbate. Prețul pe măsură.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă complicați inutil. Veți primi o carte de identitate provizorie pe motiv de lipsă locuință. [ link extern ] /
Consultați urgent 2-3 avocați pentru a vă forma o opinie pentru apărare. Mie mi se pare a fi înscenare și șantaj curat ținând cont de suma imensă pe care v-o pretind. Posibil, acei muncitori au repetat schema și pe unde au mai lucrat. Vecinul își rezolvă ofticările și scade prețul lucrării pe seama dvs.
Pentru apărarea câinelui, contactați asociații mai cunoscute din localitatea dvs., care știți că au mai avut procese în care au apărat câinii. Ei vă dau sfaturi la obiect.
Nu vă limitați doar la apărare în dosarul în care sunteți învinuit și plasat în poziție de „sac de box”. Salvați câinele!
Taie răul de la rădăcină și du-te înainte! Tipul te macină mărunt și te toacă pe nervi. Copiii sunt mari, divorțează și lasă-l cu familia lui cu tot!
În învățământ, lucrează mulți suplinitori pe o catedră întreagă sau pe fracțiuni de normă. Contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată au doar titularii în învățământ. Restul, au repartiții/numiri primite în urma unor concursuri condiționate de o notă minimă și de îndeplinirea unor condiții suplimentare. De regulă, suplinirile sunt pe perioada 1 septembrie-31 august anul viitor. Se întâmplă să fie o suplinire pe o perioadă mult mai mică, fie și de câteva săptămâni sau luni. Contribuțiile se plătesc doar pentru perioada suplinită nu pentru întregul an școlar. Și atunci nu ai vechime suficientă. Practic, suplinirea în învățământ se face pe bază de c.i.m. pe perioadă determinată, dar poți fi suplinitor toată viața.