avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate alealexa

Activitate alealexa

multumesc mult.
Va rog explicati-mi ce inseamna asta = sentinta penala definitiva prin neapelare la data de 05.05.2009 :art 85 alin 1 din oug,condamna inculpatul la 1 an de inchisoare.In baza art 85 alin 2 din oug condamna acelasi inculpat la 1 an inchisoare.In baza art 86 alin 2 din oug condamna acelasi inculpat la 6 luni inchisoare.In baza art 33-34 cod penal inculpatul va executa pedeapsa de 1 an inchisoare.In baza art 81,82 cod penal,suspenda conditionat executarea pedepseo,pe perioada de incercare de 3 ani.Trebuie sa faca inchisoare sau nu? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Va rog ajutati-ma!Un avocat bun!
doamna Gabriela,multumesc din suflet pentru raspuns!
Am nevoie de un avocat bun din Resita,Caras sau pe langa.Va rog recomandati-mi un avocat bun care ma poate ajuta!Adresa mea de mail e alealexa2703@yahoo.com.Va voi fi recunoscatoare.
da.am vb cu un avocat si a zis ca ar putea redeschide dosarul si in cel mai bun caz sa faca 1 an jumatate.cine imi zice ca il scoate mai repede,vrea doar sa ne ia banii.bineinteles daca nu vedeti dosarul e greu....
da,s-a prezentat la toate.
am vb cu un avocat si asa e.trebuie sa faca pedeapsa,dar e posibil sa ii reduca la jumatate.
momentan este in arest in italia.am vb cu un avocat sa fie prezent,dar nu mi se pare prea serios,adica trebuia sa vorbim,l-am sunat de mai multe ori,iar acum e telefonul inchis.Maine dimineata prietenul meu are interogatoriul si as vrea sa fie un avocat prezent sa nu mai faca greselile pe care le-a facut in trecut,multe lucruri in dosar au fost minciuni,iar el a semnat ca prostul declaratiile.E vreo problema daca avocatul a vorbit deja cu politia,iar eu sun alt avocat sa se intereseze?Si daca la interogatoriu apar 2 avocati?Ar fi vreo problema?Va rog ajutati-ma cu un raspuns.

Un prieten de al meu a fost condamnat acum 3 ani pentru vatamare corporala din culpa cu inchisoare , 3 ani.A fugit din tara dar din pacate acum l-au gasit.Cu victima nu s-a inteles,a avut 11 zile de spitalizare.Plus ca a condus cu permisul suspendat, iar masina avea nr false.Are vreo sansa?Imi cer scuze daca nu m-am exprimat prea coerent....