avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate cristinel79

Activitate cristinel79

Răspuns la discuția locuinta sociala fara utilitati
Pai tocmai de acolo ne-au spus sa facem cerere catre primarie deoarece ei nu ne pot ajuta mai mult.
Ma gandeam ca poate exista o procedura standard; niste pasi de urmat...dar nimeni nu a putut sa ne ajute cu niste informatii precise pana acum. Doar plimbari de la o institutie la alta.
Buna ziua,
Am nevoie de niste lamuriri referitoare la situatia mea. De anul trecut am primit de la primarie o locuinta sociala. Acest spatiu a fost nelocuit de mai bine de 10 ani, drept urmare fiind debransat de la utilitati. Cand am semnat contractul de inchiriere, nu ni s-a spus nimic despre bransarea la utilitati. Nu stiu cine ar trebui sa se ocupe de aceasta problema: proprietarul sau chiriasul? De la administratia spatiului locativ ni s-a spus ca acolo a fost sediul unei firme. Cand am fost la Electrica si la GDF Suez...surpriza - nu exista aceasta firma in baza lor de date. Ambele companii spunandu-ne ca trebuie sa incheiem contracte noi (care costa destul de mult), dar asta numai cu acordul Primariei. Am inceput deja sa platim chiria pt un spatiu in care deocamdata nu se poate locui si culmea, suntem si conditionati - trebuie sa fim la domiciliu in cazul unei vizite a inspectorului daca dorim sa nu pierdem contractul.
Am facut cerere catre Primarie pe 9 ianuarie pt. bransarea la curent si gaze dar nu am primit niciun raspuns pana acum.
Ma poate lamuri cineva care ar fi pasii de urmat, cine trebuie sa efectueze bransamentele si sa plateasca pt ele?
Multumesc anticipat.