freeelis a scris:
Inseamna ca nu ne facem intelesi cu privire la ce inseamna clauza de neconcurenta ... informatiile intra la clauza de confidentialitate si nu la cea de neconcurenta ...
Pentru a fi valabila , d.p.d.v.legal, o clauza de neconcurenta trebuie sa aiba precizate concret şi cumulativ mai multe conditii/aspecte.
``1 Fidelitate si neconcurenta:
Pe durata contractului de munca se presupune ca Salariatul isi va dedica in intregime timpul pentru serviciile angajatorului si ii este interzis acestuia in a se angaja in orice activitate sau afacere care ar putea fi,direct sau indirect legata de activitatile Angajatorului.
2 Confidentialitate
Pana la incetarea prezentului contract de munca,Salariatul are obligatia ca informatiile care nu au fost facute publice la activitatea societatii,informatii la care poate avea acces datorita sau in cadrul indatoririlor sale de serviciu,nu vor fi dezvaluite catre terti,fie din neglijenta,fie din cula,fara acordul prealabil al Angajatorului.Salariatul va avea aceeasi obligatie cu privire la orice document sau informatie de care ia cunostinta,privind clientii societatii sau orice alt partener de afaceri.Acest angajament de confidentialitate va fi in vigoare pe perioada indeplinirii contractului individual de munca,ca si pe o perioada de 2 ani de la incetarea acestuia,indiferent de motiv.
In cazul nerespectarii clauzei de confidentialitate,Salariatul va reaspunde pentru orice ce alte daune cauzate Angajatorului``
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Astea sunt toate clauzele mele din contractul de munca...as prefera sa imi raspundeti in termeni ceva mai uzuali.
Risc sa intru in vreun conflict cu angajatorul meu ?