avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate ioanateo52

Activitate ioanateo52

pt invatacel mergeti in termen de 180 zile cu form 099 certif const reg com declaratie pe propria rasp ca o sa desf activ econom cel mai tarziu lunii depunerii form 099, copie de pe ultim decont. succes
buna ziua! 1.sunt neplatitor de tva, vreau sa cesionez bunuri de natura marfurilor unor societati platitoare de tva. aceasta societate platitoare de tva poate sa-si deduca tva, daca da,cum inregistreaza in decl. 394.
2.exista oug 125/2011 referitoare la anularea codului tva. la litera "e" pers. juridice care au depus deconturi fara activ economica doua trim nu mai au calitatea de pl de tva. revin in interiorul a 180 zile. am depus decont si in trim 3 am primit validare pe data de 22.10.2012. firma scoasa cu 01.08.2012 . informatia am primit-o dupa data de 22.10.2012 ca firma nu mai e pl tva cu 01.08.2012. am depasit term de 180 zile. acesta firma nu mai poate reveni niciodata ca pl. de tva dar poate vinde si doar plati tva nu poate deduce. oare cum o fi ? cine poate face asta fara macar sa recupere tva achitat. credeti ca e corecta legea? este singura situatie cu sanctiunea cea mai drastica- fara decizie comunicata fara nici un un fel de alternativa. va mutumesc ! o zi buna !