avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate Hygeia

Activitate Hygeia

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Ce se intampla daca nu ne suna de la Curtea de Apel?
Stie cineva cand se opteaza pentru grefier de instanta/parchet?
Pot sa iti dau un raspuns la punctul 3.
Totul depinde de curtea de apel in raza careia ai domiciliul. Ea este cea care solicita recomandari, si nu SNG-ul. Depinde de fiecare curte de apel in parte....de exemplu, Curtea de Apel Bucuresti poate cere recomandare de la ultimul loc de munca, Curtea de Apel Cluj iti poate cere de la ultimul loc de munca + de la unitatea de invatamant absolvita, iar Curtea de Apel Craiova poate sa nu iti ceara nicio recomandare.
Exact exact o sa se anunte, dar se zvoneste ca pe data de 14 octombrie. Despre indemnizatie nu am informatii...
aisa4ever a scris:

Din ceea ce am citit pe forum, cu privire la anul trecut, vei fi contactat/a de curtea de apel de care apartii conform domiciliului, pentru a te prezenta la o anumita data, posibil sa specifice si ora, dar e bine sa intrebam de ei omit acest lucru, in care sa aducem niste recomandari. De obicei vor cere de la ultimul loc de munca, dar se poate intampla sa ceara si rezultatele din evidenta operativa a organelor de politie, recomandare la la ultima unitate de invatamant absolvita, chiar si de la presedintele de bloc s.a.m.d..depinde de la o curte de apel la alta. Poti avea "placuta" surpriza sa ai de aface cu un fel de interviu cand te vei prezenta cu recomandarea/ recomandarile la curtea de apel si sa nu ti se specifice acest lucru telefonic, iar "constatarea" persoanei ce iti va adresa cele cateva intrebari sa plece cu "dosarul" privind buna ta reputatie la CSM pentru ca acestia din urma se ocupa de verifiarea acestui aspect... cum am spus procedura difera... ceea ce este clar, este ca vom avea la dispozitie o saptamana sau o saptamana si ceva(cu aproximatie) din momentul in care suntem contactati pana in ziua stabilita sa ne prezentam cu documentele solicitate ...

ma refeream in cazul SNG....Daca nu sunt din Bucuresti trebuie sa ma duc personal sa duc recomandarile respective?
Imi spune cineva va rog in ce consta verificarea bunei reputatii? Trebuie sa ducem ceva recomandare de la facultate sau de la ultimul loc de munca?
Multumesc anticipat!
Ma indoiesc ca s-ar mai organiza o admitere la SNG in februarie. De vreo 2 ani incoace, in fiecare an s-a tot zvonit asta si nu s-a organizat nimic.....cel putin din cunostintele mele.
Hello! Aproximativ de cate ori ati parcurs legile de la organizare judiciara?
Buna! Imi puteti trimite si mie va rog legile de la organizare judiciara actualizate? Multumesc anticipat ! daiana_andra@yahoo.com
Răspuns la discuția Consilier de probatiune
Pe site-ul ministerului justitiei (www.just.ro) in partea dreapta pe o coloana vei gasi sectiunea PROBATIUNE. Acolo sunt toate informatiile de care ai nevoie.

[ link extern ]