avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin111

Activitate Cosmin111

Discuție Retinere talon

Buna ziua,

Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de iarna( si sunt), mi-au verificat luminile( faza lunga, scurta, stopuri frana, etc), la sfarsitul controlului s-a constatat ca aveam un bec pt faza lunga ars, un bec pt pozitii ars, un stop pe spate spart (stopul de iluminare al nr de inmatriculare spart), precum si parbrizu fisurat( parbrizu nu are floare pe el este doar fisurat in dreptul soferului ce este drept, dar repet nu are floare pe el), pt toate astea mi-a fost retinut talonul masinii, si as vrea sa stiu:
-talonul a fost retinut in mod corect, se poate retine talonul pt ce s-a constata la masina?
-ce valabilitate are dovada si daca o pot pelungii in cazul in care nu reusesc sa remediez defectiunile in perioada de valabilitate a dovezii
- prop masinii este o firma din Brasov, eu am cumparato si nu am facut actele( nu a fost inscrisa, am facut doar factura de vanz-cump), politistul mi-a spus ca talonul va fi trimis la Brasov, este adevarat, am si o alta varianta sa intru in posesia lui fara a face un drum la Brasov?
- dupa ce rez prb si merg la politie cu dovada stampilata de RAR precum ca am remediat defectiunile dar nu imi ridic si talonul ce risc?
Eu locuiesc in Bucuresti( adresa mea din buletin este in Bucuresti)

Va multumesc