avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate oana180282

Activitate oana180282

In primul rand vreau sa va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Mentionez ca solicitarea de reluare a ratelor a fost depusa in scris catre banca, in luna decembrie, dupa achitarea ratelor restante si a penalitatilor aferente; dar solutia propusa de catre banca...imi este imposibila, aceasta fiind: refinantarea contractului de credit, ce implica achitarea unui avans constand in 7500 CHF si intocmirea unui nou dosar de credit bancar. De asemeni, inclusiv reprezentantul bancii care m-a contactat telefonic mi-a comunicat ca, avand in vedere venitul actual al familiei,chiar daca am fi putut achita acel avans de 7500 CHF, eu si sotul nu ne incadram pt intocmirea unui nou dosar de credit. Cu toate ca raspunsul lor de reluare a ratelor a fost unul negativ, am continuat sa achit si pt luna in curs rata lunara, in valoare de 550 CHF, si penalitatile aferente, adica 21 CHF/zi. Astazi voi depune o noua cerere de reluare a ratelor. Nu cred ca are vreo importanta, dar mentionez ca pana la momentul in care situatia financiara nu mi-a mai permis achitarea ratelor, nu am inregistrat absolut nici o intarziere in plata acestora. Va multumesc!
Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca Romaneasca (CHF), intrucat in acea perioada atat eu, cat si sotul nu aveam locuri de munca. Creditul a fost declarat scadent anticipat si, desi ulterior am achitat atat ratele restante, cat si penalizarile ( penalizari lunare ce depaseau rata creditului) banca refuza o intelegere amiabila prin care sa reiau ratele si solicita executarea silita. Credeti ca ar mai fi ceva de facut in aceasta situatie? Va multumesc anticipat!