dar atunci purtam numele fostului barbat acum sunt divortata si actele sunt pe numele de fata
eu si tatal biologic am hotarat copilul sa poarte numele meu de fata ce i de facut
nu exista nici o cale de a elimina acel nume de la primul barbat sa nu umble tot timpu cu hotarirea de divort dupa el
mi-a zis avocatul ca si dupa ce va fi schimbat certificatul la copil pe numele tatalui sau biologic numele de mama mi-a zis ca o sa ramana tot ala primul nu asta la care am revenit cu numele de fata ,dar eu vreau sa figurez la rubrica mama in certificatul de nastere cu numele de dupa divort adica acel nume de fata
intrun cuvaneu vreau ca numele de familie de la primul barbat sa nu mai apara pe niciunde
ptr ca s-ar presupune ca si dupa ce-i va fi schimbat certificatul de nastere pe numele tatalui biologic la rubrica mama o sa-i ramana numele de mama pe ca-rel aveam cu primul sot si eu nu vreau
[ cand aveti de completat un mesaj, folositi butonul- editeaza].... nu am stiut....
Buna seara va rog sa ma indrumatii si pe mine pt ca nu stiu unde sa apelez .Am fost casatorita dar nu mai eram inpreuna de 14 ani si nu am divortat din probleme financiare . eu am plecat in grecia dupa care am avut o relatie din care a rezultat un copil am venit in rom in primul rind am divortat si am revenit la numele de fata am facut si certificatul de nastere la copil dar pe numele fostului barbat pt ca in grecia la rubrica de tata nu a fost trecut tatal doar ca nu eram divortata si a trecut numele meu care il aveam dupa barbat. Ce trebuie sa facem si cum pt ca tatal biologic al copilului meu vrea sai poarte numele Acum ca iam facut certificatu in rom de ce mai figurez si dupa divort la mama fig cu numele fostului barbat si nu cu numele meu de fata