avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate bubu_dudu

Activitate bubu_dudu

Chear nu stie nimeni sa imi dea si mie un raspuns referitor la problema pe care am postato mai sus ??????????
Buna.
Am dat de o problema. Am castigat procesul cu institutia prefectului pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de prima inmatriculare la tribunalul Resita, dupa cum am precizat si in postarea de mai sus dar a aparut o problema si anume prefectura a depus recurs la curtea de apel din Timisoara.
Intrebarea este cat timp dureaza pana la prima infatisare pentru ca pe net sa afisat doar data la care a fost inregistrat recursul, cate infatisari vor fii pana se va da solutia finala si cam cat tim va dura intregul proces la curtea de apel.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru amabilitate
Buna ziua.
Problema mea este in felul urmator. Pe data de 30.01.2013 am avut prima infatisare privind inmatricularea autov. fara plata taxei auto, unde prefectura nu a fost reprezentata de nimeni doar a trimis o intampinare unde scria ca cere respingerea dosarului precum ca eu nu am adus dovezi precum ca nu am facut R.A.R-ul, documente pe care eu le-am anexat la dosar. Dna judecator a zis ca urmeaza ca tribunalul sa se pronunte si ca voi primi acasa o instintare. Adoua zii am intrat pe saitul tribunalului din resita unde am actionat in instanta si am vazut ca sa admis actiunea reclamantului. Aceasta inseamna ca mi sa dat castig de cauza si in cat timp trebuie sa imi vina acasa acea hotarare de la tribunal precum ca eu pot sa merg sa inmatriculez masina sau prefectura poate sa faca recurs din data in care primesc eu prin posta hatararea sau mai devreme de a primii, iar daca prefectura face recurs cazul se va judeca tot la tribunalul din Resita sau la curtea de apel Timisoara .
Va Multumesc.