avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate andpops

Activitate andpops

Răspuns la discuția Inselaciune schimb obiecte
Daca mai aveti factura de la telefon sau vreo dovada cum ca dumneavoastra sunteti propietarul de drept, faceti plangere de inselaciune iar pe baza imei-ului si al gps-ului din telefon sunt 80% sanse sa vi-l gaseasca politia romana. Iar daca il vor gasi in posesia inculpatului si mai bine pentru ca atunci s-ar dovedi inselaciunea.
Mda, administrativa. M-am exprimat eu gresit. Dar cat sa mai astept, pentru ca ei au zis maxim 30 de zile si au trecut 3 luni de atunci.
Buna ziua, povestea mea e in felul urmator: In noiembrie 2012 m-a mancat undeva sa sustrag anumite produse din magazinul in care lucram pe premiza ca era ultima zi de munca. La 3 zile dupa, cand m-am intors ca sa semnez actele ramase am fost confruntat cu faptele, am returnat produsele dar cu toate astea am ajuns la politie sub acuzatia de furt calificat (costul produselor erau de 1400 RON total). Am colaborat cu toata lumea, am dat declaratiile exact cum s-a intamlat si mi s-a spus ca cel mai probabil o sa primesc o amenda penala pentru ca am recunoscut fapta si am returnat prejudiciul. Mi-am lasat toate datele de contact: nr de telefon, adresa de unde locuiesc acum cat si adresa din orasul natal pentru a ma cita dupa ce procurorul termina cu dosarul meu.

Problema mea intervine acum, au trecut 3 luni de atunci si nu am fost sunat deloc de autoritati, nu mi-a venit niciun plic, nimic. Am cautat si pe portal.just.ro sa vad daca am vreun dosar penal dar nu am gasit nimic nici in judetul natal, nici in Bucuresti. Oare sa fi avut norocul ca procurorul vazand ca e prima greseala a mea si ca s-a returnat prejudiciul, sa nu imi mai dea amenda si sa ma achite ?

Sincer imi e frica sa ma duc la sectie de politie sa intreb ce s-a intamplat, si din aceasta cauza mie frica sa ma duc si sa scot cazierul. Pentru ca sunt curios daca nu am primit nimic, oare si cazierul a ramas curat ?
Citisem tot pe aici ca trebuie sa astept 3 ani ca sa se curete cazierul de la data ispasirii pedepsei sau de la plata amenzii. Dar daca eu nu am nimic ar trebui sa fie curat.

Vreau sa stiu daca s-a terminat toata nebunia asta si nu stiu cum, va rog ajutor !