eu nu as putea acoperi rata la credit din salariu si cu gazda nu fac fata, de accea am zis ca ii las lui toate , probabil ca va vinde apartamentul sa acopere creditul si ramane cu casa de la tara ( care are o suprafata de 150 m patrati amprenta pe pamant)
Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 camere din bucuresti, cu banii luati de la banca am construit o casa in alta localitate .Pentru ca eu in urma neintelegerilor cu el am plecat de acasa, fostul sot vrea sa ii cedez absolut totul lui, apartamentul cu 3 cam , casa din provincie si masina si sa preia el creditul sa il plateasca in continuare.Daca el preia acest credit eu nu am dreptul la nimic ??? este vorba de o casnicie de 24 de ani, ma ameninta cu tribunalul si ca o sa ii platesc si toate taxele si cheltuielile de judecata, mentionez ca nu pot face fata acestor cheltuieli deoarece stau cu gazda si abia ma ajung cu banii.Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat cum sa procedez , daca ajung la tribunal ce trebuie sa fac? cum sa fac?