avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate jenica_01

Activitate jenica_01

ce inseamna ,,sa dea o sulta care sa reprezinte ce ramane pe plus impartit la 2.,, nu cunosc termenul de sulta

eu nu as putea acoperi rata la credit din salariu si cu gazda nu fac fata, de accea am zis ca ii las lui toate , probabil ca va vinde apartamentul sa acopere creditul si ramane cu casa de la tara ( care are o suprafata de 150 m patrati amprenta pe pamant)
Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 camere din bucuresti, cu banii luati de la banca am construit o casa in alta localitate .Pentru ca eu in urma neintelegerilor cu el am plecat de acasa, fostul sot vrea sa ii cedez absolut totul lui, apartamentul cu 3 cam , casa din provincie si masina si sa preia el creditul sa il plateasca in continuare.Daca el preia acest credit eu nu am dreptul la nimic ??? este vorba de o casnicie de 24 de ani, ma ameninta cu tribunalul si ca o sa ii platesc si toate taxele si cheltuielile de judecata, mentionez ca nu pot face fata acestor cheltuieli deoarece stau cu gazda si abia ma ajung cu banii.Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat cum sa procedez , daca ajung la tribunal ce trebuie sa fac? cum sa fac?