Din cate am inteles (l-am intrebat pe consilierul care se ocupa de mine), imi da va o adresa imediat ce se termina perioada de incercare. Va multumesc!
In luna iunie a anul 2008 am fost pus sub acuzare (furt calificat) si am primit pedeapsa de 3 ani cu suspendare. M-am prezentat lunar la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Prahova, aceasta fiind singura optiune pentru a nu fi inchis. Pot face cerere de reabilitare acum sau trebuie sa astept sa se termine cei 5 ani de supraveghere (la Serviciul de Probatiune), deoarece nu ma pot angaja nicaieri cu cazier. M-am saturat sa fiu respins pe aceasta tema, si consider ca a trecut destul de mult timp de la fapta comisa (timp in care nu am mai calcat stramb, ca sa zic asa). Prietena mea mi-a zis ca a citit pe internet ca pot face aceasta cerere, insa eu am inteles ca o vor face cei de la Serviciul de Probatiune dupa ce termin supravegherea. Tin sa precizez ca am urmat si un program acolo drept care am primit o diploma de absolvire. "Golul" celor de acolo este sa imi gasesc un loc de munca, insa atat timp cat am cazier se pare ca nu se poate nicaieri! Chiar nu inteleg cum sa ma angajez daca am cazier si nimeni nu vrea... ?!