inca nu stiu pentru ca noi tb sa le semnam pe toate in alb, le primim ulterior completate cu salariul. insa nu mi s-a spus de vreo modificare salariala ci s-au legat de aceste coduri cor. ma interseaza sa stiu daca intr-adevar codul cor pentru formatori 242401 nu mai exista si a fost inlocuit cu cel de instructor 333309. inca nu am semnat nimic si nu stiu cum sa procedez. multumesc
buna ziua,
mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi cod cor 242401 - Formator, dar cu incadrare in alt departament unde m-am mutat. la nici 2 saptaamani dupa aceasta data am primit din nou de la resurse umane o alta fisa de post si act aditional pe care trebuie sa le semnez, cu un alt cod cor 333309 - instructor. motivatia a fost ca primul cod, 242401 nu mai exista in cor si ca a fost inlocuit de acesta.
am verificat in nomenclatorul codurilor cor si primul cod s-a pastrat, diferenta dintre cele doua coduri este ca pentru prima incadrare sunt necesare studii superioare iar oentru cel de-al doilea cod nu. intrebare: este cazul sa-mi fac probleme daca sunt intr-un fel retrogradata de la un job cu studii superioare la unu cu studii medii. mentionez ca eu am absolvit si facultate sui master si pana acum toate incadrarile le-am avut cu studii superioare. imi poate afecta acest lucru salariul? . eu efectuez aceeasi activitate si am aceleasi responsabilitati.
multumesc