DA AVETI DREPTATE EU VROIAM SA STIU CAT LA SUTA SUNT SANSE SA I DEA CU EXEXUTARE(din experienta dvs) unu om care in 2006 a folosit o adeverinta falsa dar i s-a respins creditul(nu a luat banii deci fara prejudiciu) si care a fost bagat in dosar cu o persoana care a luat banii cu acte false dar nu a fost gasita pana acum .s-a cerut disjungere si vrem sa ne judecam pe 320 indice 1.trebuie sa mai luam in calcul ca persoana care nu a luat credit nu are cazier si este si in concediul de crestere si ingrijire copil.
da normal ca a mai fost citat siu s-a prezentat a dat declaratii la politie dar acum a fost prima data cand a fost citat la judecatoria sect 2 in calitate de inculpat pe fond.problema lor este ca nu gasesc persoana care a luat banii si noi acum nu ne putem judeca pe 320 indice 1 separat pentru ca sunt toti bagati in acelasi dosar si s-a cerut de catre avocatul meu sa se faca disjungere problema e ca nu cred ca o vor gasi pe cea care a luat banii ca in 6 ani nu s-a prezentat.intrebarea mea era pana cand se poate amana daca nu o gasesc ??si lui poate sa-i de-a cu executare???
mai pe larg s-a intamplat asa s-a incercat sa se ia un credit cu o adeverinta falsa, i s-a refuzat creditul deci nu a luat banii DAR ALTCINEVA FOLOSND ACEIASI METODA A LUAT CREDITUL , CEI DE LA BANCA NSI-AU RECUPERAT BANII DE LA ASIGURARIO IAR ASIGURARILE VOR SA-SI IA BANII SI-L CAUTA PE CEL CARE A LUAT BANII, DAR PE MINE MA INTERESA PT CEL CARE ESTE CITAT ACUM CA INCULPAT SI CARE NU A RIDICAT BANI DAR E PARTE DIN DOSAR CU CEL CARE A RIDICAT BANII9SUBLINIEZ CA CEI DOI NU SE CUNOS A AEXISTA DOAR O PERSOANA COMUNA CARE LE-A VANDUT PONTUL.CE PEDEAPSA POATE SA PRIMEASCA DACA DOAR S-A DOLOSIT DE ACTE FALSE DAR NU A LUAT ABNII AVAND IN VEDERE CA NU ARE CAZIER SI ACUM E IN CONCEDIU DE CRESTERE SI INGRIJIRE COPIL??
MULTUMESC