Eu am resedit ta in spania .in sentinta de judecatorie spune asa ::stabileste locuinta minoro luí la resedit ta maméi,dispone exercitarea autoritati parientes ti numai de catre mama.incuviinteaza ca tatal sa abia legaturi cu minorul conform programa luí de vizita:o luna
in fiecare an cuprinsa inintervalul iunie augusto.o luna in ani parí in perioada 15 decembrie pana in ianuarie.o luna in ani impari in perioada 1 aprilie pana pe 30 aprilie.obliga para tul la pensie de intretinere in cuantum de 120 leí.fostul sot a facut recurs si sentinta este urmatoarea :modifica in tot decizia si in parte sentinta in sensual ca Dispune ca autoritatea parinteasca Sa se faca de catre ambi parinti.mentine restul dispozitiilor sentinte.irevocabila
Buna seara am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta.mam divort de sotul meu si copilul mi-a fost incredintat mie dar avem autoritatea parinteasca comuna.eu vreau sa plec in spania cu copilul pot sa ii fac pasaportul si sa plec fara semnatura tatalui?va multumesc