avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandrapaco

Activitate Alexandrapaco

Răspuns la discuția Autoritatea parinteasca comuna
Chiar daca in sentí ta puñe ca stabileste domiciliul copilului la resedit ta maméi?
Răspuns la discuția Autoritatea parinteasca comuna
Eu am resedit ta in spania .in sentinta de judecatorie spune asa ::stabileste locuinta minoro luí la resedit ta maméi,dispone exercitarea autoritati parientes ti numai de catre mama.incuviinteaza ca tatal sa abia legaturi cu minorul conform programa luí de vizita:o luna
in fiecare an cuprinsa inintervalul iunie augusto.o luna in ani parí in perioada 15 decembrie pana in ianuarie.o luna in ani impari in perioada 1 aprilie pana pe 30 aprilie.obliga para tul la pensie de intretinere in cuantum de 120 leí.fostul sot a facut recurs si sentinta este urmatoarea :modifica in tot decizia si in parte sentinta in sensual ca Dispune ca autoritatea parinteasca Sa se faca de catre ambi parinti.mentine restul dispozitiilor sentinte.irevocabila
Buna seara am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta.mam divort de sotul meu si copilul mi-a fost incredintat mie dar avem autoritatea parinteasca comuna.eu vreau sa plec in spania cu copilul pot sa ii fac pasaportul si sa plec fara semnatura tatalui?va multumesc