Am facut memoriu la ISJ, am fost si in audienta la inspectorul general, nu am primit niciun raspuns scris la memoriu, inspectorul general mi-a raspuns ca angajarile se fac la nivelul unitatii de catre director, conform Legii nr 1/2011. Ce sa fac mai departe pentru a intra in drepturi? Care ar fi următorul pas? Multumesc pentru raspuns!
Am obtinut un raspuns la cererea adresata directorului in care spune acelasi lucru : a propus ISJ sa fiu incadrata ca prof. in inv. prescolar, dar nu a obtinut avizul ISJ., in consecinta am ramas incadrata tot educatoare cu studii medii. Acum ce as putea face?
In data de 16.11.2012, ICCJ prin decizia nr.4846, obliga MECTS să-mi recunoasca studiile la USH Bucuresti , facultatea de psihologie,forma ID absolvita in 2008, angajatorul, adica directorul școlii nu vrea să ma incadreze ca profesor pentru inv. prescolar pe motiv că la data inceperii studiilor, 2005, facultatea nu era acreditată. Vă rog să-mi spuneti cum sa procedez pentru a se aplica decizia ICCJ și să imi primesc drepturile salariale, conform studiilor. Mentionez ca sunt absolventa a Liceului pedagogic, specialitatea educatoare,1981.