Data post: Luni, 11 Februarie 2013, 12:44
gavrila sorina sunt, vreau o lamurire, teoretic as avea dreptul la somaj , doar daca patroana imi da actele necesare?
perioada de 1 an dinaintea nasterii copilului in care am stat aproape 7 luni in concedii medicale nu ma afecteaza?
si as vrea sa va mai intreb, pe toata perioada concediilor medicale, nu am vazut un leu, nu mi-s-a dat nici o suma de bani, pt ca "ea ii recupereaza ffff greu de la stat, si nu are chef sa imi dea de la ea" sa astept pana vor intra banii, este prea tarziu acum sa o actionez in judecata?
sau am vreo sansa sa mai recuperez acei bani?
gavrila sorina sunt, vreau o lamurire, teoretic as avea dreptul la somaj , doar daca patroana imi da actele necesare?
perioada de 1 an dinaintea nasterii copilului in care am stat aproape 7 luni in concedii medicale nu ma afecteaza?
si as vrea sa va mai intreb, pe toata perioada concediilor medicale, nu am vazut un leu, nu mi-s-a dat nici o suma de bani, pt ca "ea ii recupereaza ffff greu de la stat, si nu are chef sa imi dea de la ea" sa astept pana vor intra banii, este prea tarziu acum sa o actionez in judecata?
sau am vreo sansa sa mai recuperez acei bani?
Subsemnata Gavrila Sorina vreau sa stiu dak pot beneficia de somaj dupa perioada de 2 ani de crestere a copilului,cu 1 martie 2010 mia inceput contractul de munca pe perioada nedeterminata,pe 4 martie 2011 am nascut si am intrat in concediu de2 ani de crestere a copilului.In anul lucrat pana a naste am fost si in concedii medicale din cauza sarcinii.Vreau sa stiu dak pot beneficia de somaj dupa cei 2 ani de crestere a copilui???