avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate PuOana

Activitate PuOana

am fost la Agentia pt plati si inspectie sociala si am lamurit problema: se ia in considerare si perioada de concediu medical. M-au lamurit cu calculul - gresisem eu.
Buna ziua,
La calcului cuantumului indemnizatiei se ia in considerare si sumele primite pe concediul maternal prenatal?
Răspuns la discuția concediu crestere copil
poti intrerupe dupa un an si poti beneficia de stimulentul de insertie de 500 daca depuneti dosar. Suma pe care o vi primi pana la implinirea unui an e cea calculata initial. Trebuie anuntat doar cand va reluati actvitatea, at veti depune dosar si pt stimulent de reinsertie.
Buna ziua,
Am depus dosarul pentru indemnizatie crestere copil in decembrie 2012 si acum am primit prima suma insa nu se potriveste cu calculele mele. Mentionez ca am fost si angajata si am avut venituri si pe p.f. . Problema este ca intre calculul facut de mine si suma primita e o diferenta care rezulta din scoaterea zilelor de concediu medical din total. Adica daca imi scad ca venituri zilele de concediu din calculul meu imi reiese exact suma primita.
Se poate sa nu se ia in considerare la calcul zilele de concediu medical? am avut cam o luna jumatate inainte de nastere.
Multumesc anticipat pentru raspuns.