In 2014 am nascut.Cand copilul a implinit 6 luni m-am intors la servici.Momentan primesc stimulentul de insertie. Am citit ca la data de 1 iulie intra in vigoare noua lege (legea 66/2016).
Intrebare: Voi beneficia si eu de stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului? Daca da, se acorda din oficiu automat sau trebuie sa fac cerere?
Buna ziua! Doresc sa expun si eu o problema in speranta ca imi veti da un raspuns care sa ma lumineze. In anul 2005, sotul meu a facut cerere pentru obtinerea unui teren in baza legii 15/2003 in vederea construirii unei case.Pe vremea aceea lucra in orasul unde avea si domiciliul. In lista criteriilor stabilite de consiliul local apare si faptul ca titularul cererii trebuie sa isi desfasoare activitatea in localitatea unde are si domiciliul.Intre timp sotul s-a mutat cu serviciul iar pentru a putea beneficia de aceasta lege si pentru a nu pierde vechimea (in ceea ce priveste depunerea dosarului) am solicitat in urma cu 8 luni si jumatate trecerea cererii pe numele meu (sa apar eu titular sa nu mai fie probleme).Din sursa sigura stiu ca cineva a facut aceasta cerere, a fost aprobata si persoanele in cauza au primit teren.Eu nu am primit raspuns oficial din partea lor desi in cerere am solicitat acest lucru. Mi s-a spus doar verbal ca nu se poate face trecerea insa nu mi-au dat niciun raspuns. Prin urmare, se mai poate face ceva legal in aceasta privinta? Multumesc!