Cred ca vor suplimenta cu 10, 15 locuri daca nu vor lua chiar tot lotul de 74.
74 de locuri nu sunt deloc multe la nevoia din teritoriu. Se vor gandi bine, pt ca urmatorul examen care va fi in toamna , va aduce in sali magistrati abia in ianuarie 2014.
Fiti cu ochii pe telefoane...:D
Giurgiu si Deva au cerut locuri, ganditi-va la judecatoriile din orasele mari, cam care-i treaba pe acolo:-/
Mie imi miroase a suplimentare de locuri, cu toata intarzierea asta de testari medicale, testari psihologice. Se intarzie cam mult si cam nejustificat...
Presedintii Curtilor de Apel deja fac presiuni la CSM, pt sunt sufocati de procedura NCPC, iar termene se dau la toamna sau chiar la primavara viitoare.
Doamne ajuta!
Da, confirm si eu ca interviul asta e un fel de doua feluri:-/ O cacealma la nivel inalt si elevat.
Astazi e pauza, insa pe joi-vineri o sa avem si notele.
Rog pe cei cu tabelele sa fie pe faza si sa faca clasamentul final.
Netaza la toata lumea!
Vreau sa fac si eu o constatare. Notele la rationament au fost foarte mari in comparatie cu notele din vara. In vara a fost un grup cu note f bune la juridic si note medii la rationament, acum a fost cam invers. Note medii la juridic si note f mari la rationament. Cred ca fiecare a constientizat ca miza e maxima pe cele 55 de locuri. La rationament au fost note aproape de INM. Deci sa nu mai aud veci ca inmistii sunt mai altfel decat noi. Din contra au lipsurile experientei.
O zi buna!