avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate blaj1234

Activitate blaj1234

Răspuns la discuția Cumulare pensie si salariu
pana la sf anului 2011 a avut gradul II,dupa aceea a fost gradul III,perioada imputata este pentru timpul cat a avut gradul II.In aceasta situatie chiar tb sa dea pensia inapoi,avand in vedere ca lua doar 13 lei lunar....as vrea sa il ajut sa faca contestatia la decizie dar nu stiu cum sa formulez....ma poate ajuta cineva cu o formulare juridica?ca bla bla,pot spune,dar nu stiu temeiul legal....va multumesc

si inca o completare : el nici nu a stiut ca nu poate presta munca...nu trebuia sa fie instiintat cumva?
buna ziua,
tatal meu este pensionat pe caz de boala si are pensia 600 lei.de asemenea era sef de scara si era angajat la asociatia de locatari cu venitul lunar de 16 lei.ieri i-a venit de la finante hartie ca a realizat venituri impozabile si are de dat inapoi suma de 5800 ron...nu exista vreo lege in care sa fie prevazut sa dea inapoi banii luati de la asociatia de locatari-nu pensia...pt ca cei de la finante zic ca a avut salar si tb sa dea pensia inapoi.astept un raspuns cat mai repde posibil si va rog sa imi spuenti si ce articol exact prevede returnarea banilor.va multumesc frumos
Răspuns la discuția aplicarea art 74 ind 1 cp
sunt acuzat intr-un dosar de delapidare,fapta s-a savarsit in perioada februarie-iulie 2010,daca merg pe recunoastere se mai aplica art 74 ind 1 avand in vedere ca fapta s-a savarsit pana a fost declarat neconstitutional art 74 ind 1?prejudiciul este de 13000 lei
In dosarul in care sunt inculpat,data savarsirii infractiunii este in perioada februarie-iulie 2010,la data de 31 iulie 2010 incetand raporturile de munca cu societatea in litigiu.Imi puteti spune in baza carui temei legal pot invoca aplicarea acestui articol-art 74 ind 1?Exista vreo prevedere legala in care sa se mentioneze concret ca acest articol este aplicabil pentru infractiunile savarsite pana la data de octombrie 2010?
Răspuns la discuția art 74 ind 1 cp
Multumesc mult pentru raspuns si as dori,daca se poate,sa imi mai faceti cateva precizari.In dosarul in care sunt inculpata,data savarsirii infractiunii este in perioada februarie-iulie 2010,la data de 31 iulie 2010 incetand raporturile de munca cu societatea in litigiu.Imi puteti spune in baza carui temei legal pot invoca aplicarea acestui articol?Exista vreo prevedere legala in care sa se mentioneze concret ca acest articol este aplicabil pentru infractiunile savarsite pana la data de octombrie 2010,asa cum ati mentionat in raspuns?
Discuție art 74 ind 1 cp
buna ziua,a mai fost reformulat art 74 ind 1 dupa ce a fost declarat neconstitutional,sau ce pedeapsa se aplica pt recunoasterea vinei intr-un proces penal de dlapidare,recunoastere la primul termen cu achitarea in prealabil a prejudiciului?prima abatere,fara alte antecedente,prejudiciul este de 13200 ron