avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela_coste

Activitate mihaela_coste

buna ziua daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva. tatal meu sufera de tumoare maligna a hipofaringelui( carcinom scumaos moderat diferentiat al hipofaringelui in curs de chimioterapie) la ct rezultatul este urmatorul: formatiune TU interesand sinusul piriform drept, extinsa la nivelul pliului ariteno-epigloti, benda ventriculara,coarda vocaladreapta, pliuluifaringo-epigloric, gloso-epigloticsi valeculei drepte. imagini ganglionare 1-5 cm diametru, latero-cervical dreapta, cu necroza centrala si fenomene de periadenita. blocul ganglionar inglobeaza pachetul vascular. Intrebarea mea este cu un astfel de diagnostic de ce nu putem beneficia de pensie de handicap? azi am fost la cj acolo unde este comisia si mi sa spus ca nu este grav si nu poate beneficia de aceasta pensie. tinand cont de faptul ca atatea organe sunt afectate si vasele se sange care duc la creier sunt inglobate in tumoare si de aceea nu poate fi operat eu ma gandesc ca este grav. va rog sa imi raspunde-ti daca poate sau nu beneficia de aceasta pensie de handicap. va multumesc anticipat