in luna octombrie am primit o instiintare de la eon gaz cum ca nu este semnat contractul cu aceasta firma si nu mai pot distribui gaz fara contract.mentionez ca respectivul contract a fost pe numele tatalui meu si eu sunt unica mostenitoare fara schimbare de nume sau de adresa.am fost la eon gaz baia mare ,si dupa doua ore am renuntat pentru ca erau doar cinci ghisee si o multime de oameni,pe langa asta omul mai trebuie sa mearga si la servici
am reusit sa primesc formularele onnline ,le-am complectat abia anul asta intre timp intervenind alte probleme,am retrimis formularele onnline si prin posta,dupa doua zile m-au sunat de la eon baia mare cum ca trebuie sa-mi fac timp sa ma duc acolo sa semnez contractul si pe langa asta formularele s-au schimbat si ca de fapt ar trebui si o declaratie a mamei mele cum ca e de acord -cu ce -n-am inteles-poate sa platesc gazul pe care oricum il platesc de sase ani fara restante
acum eon gaz si-a permis sa-mi ia contorul isi permite sa nu mi-l repuna innapoi de trei zile si sincer nu stiu care e legea avand in vedere ca de 6 ani am primit gaz fara contract si acum brusc nu mai are voie sa vina gazul fara o semnatura pe un contract
o alta intrebare de ce trebuie sa aiba omul de rand neaparat o nota de la notar cum ca e mostenitor de drept si cu o gramada de alte cerinte cand ar putea semna un act pe propria rapundere si o copie de pe buletin -de ce ne complicam?sau trebuie neaparat sa stie eon gaz toata averea pe care o detinem prin certificatul d emostenitor ?e interesant accepta si extras de carte funciara dar nu mai vechi de 30 de zile-si daca in cele 30 de zile se vinde casa?deci lamuriti-ma va rog la ce sa ma astept din partea eon gaz si cum sa procedez mai departe-sunt fara contor,cu banii dati in avans si nebagata in seama
va multumesc