avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate dididiana

Activitate dididiana

Răspuns la discuția Recuperare salarii restante
intrebarea era cu totul alta! cum imi pot recupera salariile neplatite? credeam ca ideea acestui site este de a ajuta. am inteles ca trebuie ca eu si colegii mei sa depunem niste documente pentru a ne recupera acesti bani. credeam ca este posibil sa primesc un raspuns ce ma va ajuta aici, dar se pare ca nimeni nu reuseste sa inteleaga intrebarea. va multumesc pentru efortul depus,
Răspuns la discuția Recuperare salarii restante
da, nu au trecut cele 3 luni, in schimb firma si-a declarat falimentul in acest timp. Intrebarea era ce pot sa fac in aceasta situatie, ca administratorii nu sunt de gasit, adica o actiune ce o pot incepe eu in recuperarea acestor bani, ca intrebari am adresat catre toata firma si nu am ajuns nicaieri.
Buna seara,

Am lucrat la o companie ce nu si-a achitat obligatiile salariale catre mine si colegii timp de 3 luni. firma a intrat in insolventa iar confirm unei decizii iesite in 09.12.2012 era precizata plata salariilor restante in termen de 3 luni. acum am inteles ca firma si-a declarat falimentul. cum putem, eu si colegii mei, proceda intr-o astfel de situatie sa ne recuperam acesti bani? sau macar o parte din ei?

va multumesc anticipat.