avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate mihapa

Activitate mihapa

Societatea despre care am vorbit se numeste EFG Retail. Tot n-am inteles, ce se intampla daca nu platesc suma datorata de sotul meu, mai ales ca eu ca mostenitor nu am mostenit decat o masina Dacia, cumparata in timpul casatoriei, pe care am vandut-o imediat dupa moartea sotului, pentru a-mi acoperi cheltuielile de inmormantare si toate celelalte.
Multumesc!
Buna ziua,
referitor la mesajul pe care l-am trimis pe 6 martie 2013, as dori sa vin cu niste completari: suma de 2670 lei datorata de sotul meu, decedat in februarie 2011, pentru un card am vrut sa o achit, numai ca am cerut informatii cu privire la dobanzi care s-ar putea adauga sumei, cu toate ca in scrisoarea pe care am primit-o de la societatea respectiva mi s-a relatat faptul ca va fi oprita perceperea de taxe, comisioane, penalitati. I-am sunat sa-i intreb daca acestei sume se adauga dobanzi, dar n-au vrut sa-mi dea mai multe detalii, decat daca eu dovedesc calitatea de mostenitor, prin certificatul de mostenitor, pe care ar trebui sa-l trimit la adresa indicata de societatea respectiva. Intrebarea mea este: ce se intampla daca nu le voi plati suma respectiva, deoarece n-as vrea sa le trimit acel certificat de mostenitor sau daca as putea sa le platesc in rate suma de 2670 si cum as putea sa aflu daca se va inchide contul dupa achitarea sumei, mai ales ca este pe numele sotului.
Multumesc!
Buna ziua,
Sunt amenintata ca voi fi executata silit daca nu voi plati suma de 2.670 lei, suma reprezentand datorii nerambursabile, aferente unui card [ sc nebancara], emis pe numele sotului meu care a decedat in februarie 2011. Mentionez ca sotul meu a cumparat niste produse cu buletinul de la o societate in 2005 si a platit in fiecare luna rata, dar cu unele intarzieri pentru care s-au luat taxe, comisioane, dobanzi foarte mari si nejustificate.A platit pana in anul 2010 de cinci ori suma produselor achizitionate.In momentul de fata eu sunt somata sa platesc aceasta suma, spunandu-mi-se ca sunt mostenitoare, cu toate ca nu le-am prezentat niciun certificat de mostenitor.Nu am nici contract de la ei, doar "Conditii de emitere a cardului ". Ce pot sa fac in acest caz?