avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate Ovi1991

Activitate Ovi1991

Răspuns la discuția alcool la volan
asta am inteles.....dar pedeapsa pe care o primesc ...? in ce consta
Discuție alcool la volan
Subiect: alcool la volan
Buna ziua,
In urma cu ceva timp am fost prin la volan cu o alcolemie de 0,48 la mie am stat 6 luni de zile asteptand analiza la sange, in sfarsti mi-au venit 0,9 si 0,7 la interval de o ora. Imi puteti spune va rog ce patesc: dosar penal, cat timp o sa ma stau fara permis, pot primii cu suspendare? va rog sunt terminat am 20 de ani si nu ma gandesc la altceva decat ca mi-am ruinat toata viata. Spuneti-mi ce sanse am sa scap cat mai usor.

Multumesc!!!

Răspuns la discuția alcool la volan
bine..........m-ai bagat in ceata de tot
Discuție alcool la volan
Buna ziua,
In urma cu ceva timp am fost prin la volan cu o alcolemie de 0,48 la mie am stat 6 luni de zile asteptand analiza la sange, in sfarsti mi-au venit 0,9 si 0,7 la interval de o ora. Imi puteti spune va rog ce patesc: dosar penal, cat timp o sa ma stau fara permis, pot primii cu suspendare? va rog sunt terminat am 20 de ani si nu ma gandesc la altceva decat ca mi-am ruinat toata viata.:((

Multumesc!!!
Răspuns la discuția Alcool la volan
pai si unde ar trebui sa merg ca sa platesc analiza?
Discuție Alcool la volan
In urma cu 5 luni de zile la un filtru al politiei am fost prins cu o alcolemie de 0,48 la mie. Am fost dus la spital unde mi-au fost recrutate doua probe de sange la interval de 1 ora si de atunci nu mai stiu nimc, nici o veste despre permisul de conducere sau ceea ce mi se poate intampla.