Fata are 28 de ani dsr parintii ei o tin din scurt...nu mai pot scapa da dea cans a auzot ca nu vreau sa mai am nimic cu ea a decurs la asava ... A facut abonamente la [editat] unde eu am.cumparat telefoanele dupa ce lea luat iam dat banii ci martori insa ea nu recunoaste spune ca eu am santajato spunandui ca ne vom muta impreuna...niciodata nu iam spus asa ceva...sunt disperat nu mai am somn....iam dat si bani imprumut 22 de mil lei vechi ca avea nevoie sa achite un[ editat ] imprumut care cica tot eu am.obligato sa il faca ...ce parere aveti...? Sustin ca am inregistrare audio cand spune ca iam dat baniii si sca iam achitat laptopul si telefosnele astept mesajul dumneavoastra sa ma indrumati...scuze pentru ortografie dar scriu de pe tel si e cam greu si dificil
Buna seaa tuturor.....am o problema mai delicata....e vorba de o fosta relatie cu o fata care nu mai scap de ea ...astazi ma.chemat la politie cu tatal ei unde a sustinut ca am inselato....lucrurile stau altfel...ea a facut cateva abonamente la [editat] firme de telefonie mobila ..plus ca a luat un laptop datla [editat] ..eu iam dat bani pe telefoane si pe laptop dar ia sustine ca nu iam dat nimic insa am hartii la mana cu martori ca iam dat bani ...plus ca iam dat si imprumut bani si.am.hartie de mana cu martori....as vrea va rog cine cunoate astfel de cazuri sa pot deschide subiectul mai larg si sa dezvolt.....va multumesc anticipat