avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate florianzy

Activitate florianzy

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc foarte mult!!!!
In cat timp se poate depune dosarul pt idemnizatie crestere copil?
Este un termen de la care nu mai poti depune?
Sotia a nascut pe 12 februarie 2014.
Am amanat depunerea dosarului deoarece am inteles ca trebuie sa depunem la doasar si o hartie de la circa financiara ca nu avem datorii, eu am un proces care pe 18 aprilie a fost pronuntat dar inca nu am primit o hartie oficila de la Judecatoria Prahova, si nu trebuie sa mai platesc amenda aceasta.
Răspuns la discuția rovineta
Multumesc.
florianzy a scris:

Am gasit un dosar cu numele meu, dar nu sunt sigur ca este al meu.
Eu am trimis in 26 ianuarie 2012 iar dosarul este inregistrat la ei cu 27.04.2012, iar termenul de judecata este ianurie 2014.
Am trimis un email la Judecatoria Pravoha, am primit raspuns cu nr de dosar, dar am cerut mai multe detali in legatura cu dosarul daca intradevar este al meu.
Cred ca este o coincidenta de nume.
Nu inteleg de ce nu am primit pana acum nimic de la Judecatoria Prahova.
Eu nu pot sa mai platesc impozite deoarece am aceasta amenda nepatita si am inteles ca se aplica si penalitati in fiecare zi.
Multumesc.

Am gasit un dosar cu numele meu, dar nu sunt sigur ca este al meu.
Eu am trimis in 26 ianuarie 2012 iar dosarul este inregistrat la ei cu 27.04.2012, iar termenul de judecata este ianurie 2014.
Am trimis un email la Judecatoria Pravoha, am primit raspuns cu nr de dosar, dar am cerut mai multe detali in legatura cu dosarul daca intradevar este al meu.
Cred ca este o coincidenta de nume.
Nu inteleg de ce nu am primit pana acum nimic de la Judecatoria Prahova.
Eu nu pot sa mai platesc impozite deoarece am aceasta amenda nepatita si am inteles ca se aplica si penalitati in fiecare zi.
Multumesc.
Ce trebuie sa fac sa aflu care este raspunsul instantie de judecata, a trecut un an de cand am trimis contestatia la Tribunalul Prahova si nu am nici un raspuns.
Discuție rovineta
Am primit prin posta in Ianuarie 2012 amenta pt ca am circulat in Iulie 2011 fara rovineta.
De fapt am primit 2 amenzi, contraventia era una pe data de 7 si una pe data de 9 Iulie.
Am facut contestatie dar nu am primit raspuns.
Eu acum figurez cu o restanta de plata de aproape 1100ron
Legea nr. 144/2012 nu anuleaza aceasta amenda.
Ce trebuie sa fac, am inteles ca in fiecare zi se adauga penalitati?