avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Activitate alecsandrul

Activitate alecsandrul

Buna ziua,
La fel ca majoritatea celor care posteaza detalii referitoare la acest subiect, am ajuns si eu, din pacate, in rolul celui care se urca la volan cand nu trebuie.
Pe scurt, 0,43 in aerul expirat, 1 la prima proba, 0,75 la proba a doua. Mentionez ca am fost dus la recoltare la aproximativ 15 min dupa ce am suflat in aparat. Este prima mea abatere de acest gen (atat penala cat si legata de bautura la volan). Am condus masina pe o distanta de aproximativ 800 de m, iar politia m-a oprit deoarece pasagerii erau putin galagiosi (ascultau muzica tare). Nu am incalcat alte reguli de circulatie si nici nu m-am opus in vreun fel recolatarii sau declaratiilor.
Am vazut ca sunt anumite cazuri in care acuzatul scapa doar cu o amenda administrativa. Exista vreo sansa de asa ceva si in cazul meu ? De asemenea, ma poate sfatui cineva ce as putea sa fac, astfel incat sa obtin o solutionare a cazului meu cat mai repede ? Fie ea si anularea permisului (am vazut cazuri in care cercetarea dura 1 an sau mai mult, iar acuzatul avea de stat in total 2 ani pana sa poata sustine examenul din nou)
Va multumesc anticipat