avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaLumy

Activitate CristinaLumy

Răspuns la discuția restante intretinere
Multumesc frumos pentru raspuns!
Intr-adevar nu este vorba despre o suma f mare (sunt 400 lei), deci se pare ca nu mai pot face nimic pentru a-mi recupera banutii. :(
Răspuns la discuția restante intretinere
Buna ziua,

Am o intrebare legata de restantele la intretinere... Poate ma puteti ajuta....
Am cumparat un apartament (prin creditul de prima casa) si dupa eliberarea apartamentului de catre fostii proprietari, m-am trezit ca am de plata la intretinere o suma f mare (avand in vedere ca figurez 1 singura pers in acel apartament). In momentul in care i-am cerut explicatii administratorului, dansul mi-a spus ca in valoarea intretinerii sunt cuprinse facturile (la apa si caldura) ale lunii anterioare, deci cheltuieli ale fostilor proprietari.
In momentul in care s-a facut predarea apartamentului, iar administratorul i-a restituit fondul de rulment fostului proprietar, nici unul dintre ei nu mi-au spus ca in prima intretinerea pe care o voi achita vor fi incluse si facturi ale lunii precendente.
Pentru a nu aparea cu restanta, am platit toata intretinerea si am crezut ca fostul proprietar va intelege situatia si imi va restitui banii platiti pt cheltuielile dansului, dar cand am luat legatura cu acesta, a refuzat categoric sa imi restituie acesti banuti.
Nu stiu cum sa rezolv aceasta problema. Va multumesc anticipat!