asta inseamna ca a doua zi dupa publicarea in MO trebuie sa ne prezentam la post. stiti daca se vor publica in fix 3 zile sau asta e termenul maxim in care vor fi publicate?
De la mine de acasa n-am nicio sansa sa fac naveta, sunt vreo 180 km. Nici in Saveni nu am cum sa stau, e un fel de sat mai mare, nu au gaz, asa ca o sa ne mutam in Botosani, de unde o sa fac naveta. De altfel si colegii mei fac naveta din Botosani.
Am optat pt Saveni. Mi-au zis ca n-o sa-mi deschida complet pana in septembrie (asta pt ca le-am zis ca voi incepe de la 1 iunie -sunt in concediul pt crestere copil) pentru ca vor fi cele doua luni de cursuri, iar pe vara voi tine locul colegilor care isi vor lua concediu. Si eu am inceput sa citesc procedura cea noua, asta asa ca sa nu aterizez in instanta ca de pe Marte :)
Pentru mine si Bucurestiul si Girocul e departe asa ca mi-e tot una :) Intre timp am dat o fuga pe la instanta unde voi activa sa-mi cunosc colegii, iar prima impresie a fost buna.
Nu cred ca o sa fie semnate decretele inainte de Pasti, mai sunt aproape doua saptamani. Doar nu s-or grabi sa ne trimita la munca si sa incepem cu o vacanta, cea de 1 mai :).