avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate zzziipo

Activitate zzziipo

in urma cu 3luni firma la care am ramas adm. urma sa intre in insolv.datorita datoriilor lasate de fostul asociatsi adm.eu am facut un plan de reorganizare care a fost aprobat.,pt a plati daunele lasate de fostul.pamanturile luate in arenda sant lucrate ,insamantate dar de catre fostul asociat el fiind din acea comuna dar el nemai facand parte din firma de 2 ani.de cand a iesit din firma a mai lucrat pamantul de 2 ori insusind-usi recoltele fara stirea mea si nici platind vreo taxa nimanui.eu vreau sa platesc toate datorriile lucrand pamantul eu fiind reprezentantul legal al firmei ,dar am intampinat obstacole neputand ridica fondurile financiare eu.ele avand poprire in banca datorita datoriilor.as vrea sa aflu cum pot obtine fonduri ue.pt acest an ce trebuie sa fac,si ce acte imi trebuiesc. pt. a copntinua sa muncesc pamantul sa scot recolta si sa-mi platesc datoriile.am si planul de reorganizare aprobat dar nu ma pricep eu neavand cunostinte in materie.pina acum au intrat fonduri dar eu nu stiu unde sa merg si sa le accesez,sau ce acte imi trebuiesc va rog daca ma poate indruma cineva.va multumesc.