avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate mircea95

Activitate mircea95

Răspuns la discuția Detinere de arma alba
va multumesc extrem de mult pt efortul depus de a ma ajuta !!!!
pai bun este amenda administrativa nu apare nimic in cazier dar dosarul penal ramane toata viata? sau pana la achitarea amenzii ?? Urmarirea penala duce spre .. ?? Stiu ca sunt pisalog dar altcineva nu are cine sa-mi raspunda la intrebari..:(
amenda o sa vina in 6 luni a zis politistul, dar nu stiu ce fel de amenda este..oricum o sa platesc amenda pt ca este in jur de 200-300 de lei dar ...apare in cazier in caz ca vreau sa fac scoala de soferi?? Dosarul penal ramane 3 ani ( asa am inteles de la un prieten) si urmarirea asta cat dureaza..mai pe scurt ..scap sau se ajunge la altceva mai grav???
Buna ziua,
Acum cateva zile am fost prins la statia de metrou "Piata Unirii" cu un cutit asupra mea, cand ma jucam cu un prieten ( nu intelegeti gresit) , problema este ca m-am panicat si am fugit de la fata locului cand politistul a venit la mine. Am fost chemat inapoi de colegii mei care au dat declaratii , am venit si am vorbit cu politistul in cauza. Am dat 2 declaratii in care am spus mai multe ( dansul mi-a dictat declaratia ) printre care ca lama cutitului avea 9 cm , in total 22 de cm...etc..Avand in vedere ca sunt minor ma asteptam sa imi fie chemati parintii la politie dar nu au fost implicati parintii ( nu inteleg nici acum)....m-am ales cu un dosar penal si cu o amenda dar la un moment dat un politist a zis ceva de o urmarire penala..Intrebarea mea este : acest dosar penal apare in cazier ? cat dureaza acest dosar ( am inteles ca 3 ani )....daca incep scoala de soferi se vede in cazier sau in alta parte ?? ce este aceasa urmarire penala ?? Precizez ca acel cutit era pur in scop de aparare, am 17 ani si sunt la prima abatere...pe viitor ce se intampla, se continua ancheta?