In data de 23 Feb 2013 impreuna cu mai mult adolescenti (in jur de 50 de oameni) ne.am adunat in centrul orasului pentru a filma un clip de cateva minute(HARLEM SHAKE). Inainte de inceperea filmarilor a aparut politia si m.a ridicat pe mie si inca o persoana. motivul nu l.am aflat decat dupa ce am ajuns la politie. Mentionez ca nu faceam scandal, nu scandam nimic, nu deranjam pe nimeni...doar eram imbracati oarecum caraghios. La politie mi s.a dat sa citesc legea 61 daca nu ma insel in care scria ca participantii la o adunare neautorizata pot fi sanctionati cu amenda intre 5 si 10 milioane. Pentru a primi o amenda mai mica politistii mi.au propus sa recunosc ca i.am jignit si am aratat semne obscene chestie care am scris.o si in declaratie pe care am semnat.o. Vreau sa va spun ca nu am injurat si nici nu am aratat semne obscene..deci practic sunt nevinovat. Greseala mea a fost ca am acceptat sa scriu ce au vrut ei. Pentru asta am primit o amenda de 2 milioane. Intrebarea mea este: Are rost sa contest aceasta amenda la judecatorie?
Mai mentionez si ca fapta savarsita de mine nu era grava deci puteam primi un avertisment, ce am facut eu si cu ceilalti adolescent s.a mai facut si in alte orase unde nu a intervenit politia, deci e clar ca acestia au abuzat, pe langa faptul ca am fost santajat nici nu am mai avut probleme cu legea (amenzi sau chestii de genu). Daca credeti ca are rost sa contest amenda sunt curios daca am neaparata nevoie de un avocat. Eu sunt elev in clasa 12.a am bacalaureatul ...banii sunt putini si va dati seama ca daca trebuie sa platesc si avocatul vreo 2 milioane nu mai are rost sa fac contestatia. Va multumesc si astept pareri.