avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate riccelmic

Activitate riccelmic

Discuție Partaj
M
Răspuns la discuția creditexpress
Toti cei care au probleme cu firma Credit Express vs. Cosmote, faceti reclamatie la OPC. Dar trebuie sa aveti in vedere faptul ca NU trebuie sa aveti restante la firma de telefonie........ iar OPC`ul va da dreptate.
Răspuns la discuția Contestatia la proces verbal
Concluzia: Respinge plangerea

:( Sunt foarte dezamagit de aceasta hotarare

Multumesc in primul rand pentru raspunsurile voastre si imi cer scuze ca vin si eu cu raspunsul asa de tarziu.

Dupa cum am spus la inceput am avut primul termin in luna mai si nu m`am prezentat. In schimb am facut "intampinare" pe care am depus`o la tribunal; dupa care mi sa dat un nou termen azi(25.09.2013).

Inafara de faptul ca am pierdut 4 ore pentru catelul meu, am pus linie momentan in asteptarea raspunsului "Sentinta in pronuntare".

Sotia mea a prezentat faptele pe scurt in fata judecatorului, unde a specificat inca odata faptul ca procesul verbal nu a fost completat de fata cu ea, faptul ca acest PV a fost completat ulterior intalnirii cu politistii locali, faptul ca ar fi semnat PV`ul daca se constata fapta respectiva, faptul ca martorul pus de politie sa semneze nu era la fata locului si inclusiv faptul ca se poate aduce un martor daca se continua acest proces. Parerea mea e ca judecatorul a calculat corect spusele sotiei mele si in replica a spus: SENTINTA IN PRONUNTARE

Acum nu mai trebuie decat sa astept si raspunsul. Voi reveni pentru concluzii.

Multumesc inca odata tuturor
Revin cu completari la subiectul deschis de mine.

Va multumesc in primul rand pentru raspunsuri si spun si eu in continuare, ca stapan al unui caine ce sunt, ca sunt de acord cu strangerea excrementelor catelului meu pe de "domeniul public" dar va si spun ca de fiecare data am grija sa nu il l`as pe trotuar sau in locuri publice sa isi faca treburile(Sunt de acord sa si platesc o taxa lunara - asa cum e in alte tari).

Revenind la subiect as vrea sa mai zic urmatoarele si totodata 1 - 2 intrebari:

- politia comunitara sau locala are voie sa faca poze unei persoane private? Daca da in ce conditii?????
Mentionez aici ca sotiei mele i sau facut poze si ei si cainelui fara sa fie vinovata de ceva anume si fara sa isi de`a acceptul pentru acest lucru.

- pot sa cer de la politia comunitara pozele inapoi????
Nu mi se pare logic si corect ca politia comunitara sa detina aceste poze fara un consimtamant din partea persoanei fotografiate.

- dosarul de "plangere contraventionala" a aparut pe site`ul judecatoriei; inca nu sa dat un termen de solutionare; pot ulterior merge mai departe si sa dau in judecata politia comunitara? daca da, in ce conditii(daca ar trebui sa existe) si daca pot cere daune morale.

Mentionez ca din surse proprii am confirmarea ca amenda sa dat pentru "TUPEU" nu pentru vreo fapta comisa(fapta de orice natura ar fi fost)

Va rog sa imi da`ti raspunsuri pe subiect. MULTUMESC

Multumesc. Astept raspunsul in urma contestatiei si o sa revin cu amanunte.
Buna ziua, va supun si eu atentiei problema mea si poate ma ajutati cu un raspuns:
In data de 10.02.2013 sotia mea a fost oprita pe strada de doi politisti comunitari si intrabata daca este echipata?(sotia mea se plimba cu catelul in lesa pe langa bloc). Sotia nestiind despre ce este vorba a intrebat cu ce ar trebui sa fie echipata si acestia iau raspuns. Dupa aceasta prima interventia sotia a dorit sa plece insa politistii comunitari nu au lasat`o si iau ceur sa se legitimeze. Sotia a intrebat din nou care e motivul cererii acestora iar ei au spus ca daca are tupeu o sa ii de`a si o amenda(intre timp unul din ei barand`ui calea de access iar celalalt incepand sa ii faca poze atat ei cat si catzelului). Ulterior sotia sa legitimat, a fost verificata prin statie si la intrebarea acesteia de ce i se fac poze, politistii comunitari au spus ca au tot dreptul sa faca acest lucru si fiind iritati de intrebari au mai zis ca daca continua o sa scoata carnetul si o sa ii de`a si o amenda. Intr`un final toata treaba asta sa terminat. Numai ca surpriza ieri am gasit pe usa apartamentului PV`ul intocmit la data respectiva unde se specifica toate aceste aspecte dar si urmatoarele:
- faptul ca nu sau strans excrementele din fata blocului unde a avut loc intalnirea cu politistii(catelul a fost in lesa tot timpul si nu a facut nimic; inclusiv pozele facute nu adeveresc cele spuse de polistitii comunitari)
- faptul ca a existat un martor de gen masculin(cand de fapt au fost doar doua persoane de gen feminin care erau la o scara alaturata)
- faptul ca la rubrica Mentiuni, sotia mea a spus: Cum puteti demonstra ca excrementele sunt de la catelul meu?(cand acest PV a fost intocmit ulterior intalnirii acestora)
- faptul ca pe PV se mentioneaza: Refuza sa semneze(cand sotiei nu i sa adus la cunostinta ca se va intocmi un PV pe loc si urmeaza sa ia amenda)

Azi am facut contestatie la acest PV si doresc sa stiu care sunt sansele de reusita.

Multumesc