avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate LuliD

Activitate LuliD

Pt mine ar fi mult mai bine daca ar fi la Bucuresti. Prefer Bucurestiul chiar daca nu ne-ar asigura cazare. E mult mai aproape de casa.
andreea_chr a scris:

locul 19 ramane cu J Baia mare daca locul 1 alege J Tg Mures? sau ia si altceva in calcul?
cate surprize vor fi vineri......
ana, ai timp sa revizuiesti lista cu optiunile luand in considerare ultimile modificari exprimate pe forum?
LuliD, eu ti-as lasa locul pe care il vrei, nu e printre optiunile mele, insa sunt constienta ce inseamna sa te muti din nou. si eu am o mica familie- sot si un bebe de 1 an si 2 luni si din pacate trebuie sa ne mutam din bucuresti, vedem unde ne duce vantul vineri. iti doresc sa poti alege ceea ce vrei!

Multumesc mult. tu vrei, dc am inteles bine, Gaesti, Giurgiu sau Alba Iulia. apreciez f tare ce ai spus. Iti doresc si eu succes vineri. Sper sa se rezolve pt toti asa cum este mai bine.
Eu sant pe 28 -lista inm (27 pe acest site) si din partea mea poti fi linistita , nu voi opta pentru Odorheiu S. Daca cei care urmeaza nu il vor alege , sper sa ajunga la tine ca e aproape de Miercurea Ciuc... :-) .Iti doresc succes!

Multumesc mult. Sper sa se fi razgandit si locul 41 din lista INM. In sala, dupa psihologic, optase tot pt Odorhei.
ana_mc a scris:

Sunt pe 43 si nu am alta optiune. Imi pare sincer rau.In rest, sa speram ca rezultatul va fi OK la testarea psihologica. De altfel, nu stiu cand se vor da rezultatele; daca stie cineva, e invitat sa ne anunte.

Asta e. Inteleg.
Ar trebui sa se afiseze astazi. Anul trecut s-au afisat in ult zi de interviu, dupa ult serie
Cu speranta ca nu supar pe nimeni si respectand faptul ca aveti tot dreptul sa decideti asa cum doriti in considerarea locurilor din clasament pe care vi le-ati castigat, fac un apel in principal celor de pe locurile 28, 32, 34, 43, 44 care au ca optiune unul dintre cele 4 locuri in zona Harghita (J.Odorhei, J.Miercurea Ciuc, P. Sf. Ghe. si P.Toplita).Daca nu e f imp pt voi sa alegeti unul dintre acestea (nu va puteti aduce familia in zona, distanta dintre unul din aceste locuri si familia voastra este relativ aceeasi cu cea a unei alte optiuni etc.), v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati lasa si mie unul. Ar insemna sa nu imi mai mut copiii care abia s-au integrat la Miercurea Ciuc (eu cu ei ne-am mutat acolo de jumatate de an) si sa nu ii despart iar de tatal lor care va trebui sa ramana in continuare acolo pt inca cel putin 2 ani (este judecator, sesiunea nov.2011). Multumesc mult
Buna. Eu sunt locul 46 si as dori, pt a nu-mi desparti familia iar, Miercurea Ciuc. Spun iar pt ca sotul meu a fost admis in nov 2011 si a ajuns la Miercurea Ciuc. Am stat despartiti un an pana am reusit sa ma mut si eu cu serviciul. dc nu as prinde un loc aici sau in zona va tb sa ne despartim iar si va fi f greu pt ca avem 2 fete (una de 4 ani si una de 8 luni). Stiu ca mai sunteti in situatia mea si ca intelegeti perfect ce spun! Dc insa, pt voi, cei 45 din fata mea, nu e "vital" sa ajungeti la Ciuc, poate mi-l lasati. Multumesc